Onze dienst

Klaverblad Zeeland is een van de eerst 100 procent onafhankelijke vergelijkers voor autoverzekeringen. Traditioneel werken wij vanuit ons assurantiekantoor. Onze diensten werden vooral lokaal afgenomen. Sinds een aantal jaar zijn onze diensten online beschikbaar en is onze klantenkring landelijk geworden.

Onze belangrijkste diensten zijn:

  • Afsluiten van een autoverzekeringen bij aanschaf van nieuwe auto. Wij gaan op basis van uw gegevens en de voertuig gegevens op zoek naar een passende autoverzekering. Hierbij letten wij nauw op de kosten van de premie en de dekking van de verzekering. Zo weet u zeker dat u voldoende dekking geniet en nooit teveel betaald.
  • Realiseren van een overstap van autoverzekering. Wij monitoren alle lopende verzekeringen. Elk jaar bekijken wij of u niet teveel betaald en of het elders voordeliger kan. Wij sturen u elk jaar een update met advies. Indien een overstap voordeel oplevert kunt u dit met een druk op de knop realiseren. U geeft ons toestemming en wij regelen de rest.

Verzekeren via Klaverblad Zeeland is kiezen voor een lage premie, goede voorwaarde en elkaar herzien van uw verzekering.